Yamaha CS700 Møteromsløsning

Lydplanke med kamera og mikrofon

Varenr: CS700
11 990,-eks mva.
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

BESKRIVELSE

Yamaha CS-700 er et møteromssystem laget for samhandling, uansett om det er videomøte eller et vanlig møte. Systemet er diskret montert på veggen og tar seg av alt fra mikrofon og høyttaler lyd, til kamera på din pc. Kan også utvides med Skjermdeling over USB. Alt over 1 USB kabel er nøkkelen til systemet. Yamaha er allerede kjent for sin overlegne lydkvalitet, og med dette systemet har de tatt steget inn i møteromsverden.

Systemet settes som standard i Windows, og er kompatibelt med både Apple Mac og Linux.

Små møterom har unike behov med begrenset med rom på bordet. Yamaha CS 700 kombinerer ultra-vidbånd audio med høy oppløst video for å få løse video, audio og samhandlings kravene i en enkel, og veggmontert enhet. Audio, video og skjermdeling er løst igjennom en USB kabel.

FJERNSTYRING OG KONTROLL

Når man har mange møterom å håndtere med mange forskjellige brukere vil IT avdelingen typisk få utfordringer. Yamaha CS 700 lar IT avdelingen styre, konfigurer og oppgradere systemet fra uansett i verden igjennom et IP grensesnitt. Å styre teknologien i de små møterommene er nå blitt veldig mye enklere enn tidligere.

VIDEO

 På grunn av størrelsen på små møterom sitter ofte deltakere veldig nært skjerm og kamera i denne typen rom, tidligere måtte man panorere kamera for å kunne se hele rommet. Yamaha CS 700 har 120 grades ultra vidvinkel på kameraet, noe som gjør at den fanger opptil 80% mer av rommet enn hva som var mulig tidligere uten å bruke zoom og panorering. Kameraet stilles inn ved montasje også glemmer man at det er det i etterkant, slik det skal være.

AUDIO

«Hør vært ord» betyr suksess i møterommet mer i dag enn tidligere. Yamaha CS 700 bruker den fantastiske erfaringen Yamaha og Revolabs har igjennom årevis med å jobbe opp mot profesjonell og bedrifts audio opplevelser. Inne i enheten er det en «beamforming mikrofon array» som plukker opp hvert eneste ord som blir snakket. Kombinert med prisvinnende audio prosessering teknologi integrert i CS 700 og du får enkle, naturlige samtaler mellom deltakere i møterommet og over video.

Mikrofonene er tilpasset slik at det ikke er behov for noe på bordet. Ingen høyttaler eller mikrofon – ingen ekstra kabler eller annet som tar opp plassen på møtebordet.

USP, BLÅTANN OG SIP STØTTE

Yamaha CS 700 er laget for å være den ene kommunikasjonsenheten i rommet. Den støtter business applikasjoner som Microsoft Skype for Business, Google Chromebox for Meetings, BlueJeans, Zoom, GoToConference, Vidyo og mange mange flere. I tillegg har CS 700 Blåtann tilkobling for mobiler og nettbrett samt at enheten kommer i en versjon med SIP tilkobling i tillegg. Dette gjør at en CS 700 kan brukes til alt i møterommet uansett behov og kan sammenkoble samtaler over mobiler, SIP og applikasjoner på din PC.

DISPLAYLINK – SKJERMDELING

Tiden med flere enn 1 kabel i møterommet er over. Med Yamaha CS-700 kan du enkelt sette deg i møterommet. Sett inn USB kabelen i din PC og få automatisk tilgang til skjermdeling – pluss 120 graders vidvinkel kamera, mikrofoner og høyttalere. Enklere blir det ikke. CS-700 støtter 1 skjerm for øyeblikket – les mer om DisplayLink adapteret her.

VEGGFESTE

Bordplass er det typisk lite av i mindre møterom. Yamaha CS 700 skal veggmonteres, noe som fjerner behovet for å ha noe på bordet. Det inkluderte veggfeste gjør installasjon av CS 700 veldig enkel, kan du borre et hull kan du montere CS 700.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.