Pioneer DJM-350

2-kanals DJ-mikser m/effekter

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr: DJM-350
5 000,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Med funksjoner du ellers bare finner på våre klubbprodukter av toppkvalitet, inntrykksfulle kreative effekter og nye unike effekter, som USB-opptak, er DJM-350 den perfekte DJ-mikseren for begynnere.
 

Effektene inkluderer Crush, Jet, Gate og et høy-/lavpassfilter. Brukervennlige kontroller gjør det mulig å endre lyder så du kan legge til dine personlige, originale arrangementer til miksene dine.
 
Den 3-bånds EQen av isolatortype gir deg kanaluavhengig, bredspektret kontroll i HI, MID og LOW. Dette betyr at det er du som styrer lyden i hver eneste kanal.
Ta direkte opp på USB
 
Fortjener miksen din å bevares for ettertiden? Med USB-porten på DJM-350 kan du ta opp direkte på en USB-lagringsenhet uten å måtte bruke en PC eller en separat opptaksenhet. Musikken lagres som WAV-filer av høy kvalitet, og du kan spore merker mens du avspiller direkte på mikseren. Når du er ferdig, kan du enkelt importere og redigere miksen din i ettermiksen på PCen din.
 
Opplev DJM-seriens lyddesign som gir en naturtro gjengivelse. Det analoge signalet omformes til digitalt via den kortest mulige kretsen, og all signalbehandling utføres av en DSP med toppytelse, slik at støyen minimeres. Dette gir deg en klar og ren lyd.
 
Andre funksjoner inkluderer:
 
    * tilkobling for bærbare lydspillere
    * måler for toppnivå på hver kanal
    * Crossfader kurvejustering
 
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.