DNB Barcode

Elegant installasjon

 

Med fantastisk utsikt mot Oslofjorden og Operaen har Norges største bank DNB lagt listen høyt når det kommer til forretningsbygg i Oslos nye skyline, Barcode i Bjørvika.

Restauranten på toppen av den 16 etasjers bygningen krevde spesielt detaljfokus når det kom til installasjon av deres nye top-of-the-line, profesjonelt lydsystem for flere soner. For installasjonsbedriften Atea var det enkelt å velge K-Array.

 

Med flere KMT21, KMT12, KP102 og KP52, alle lakket i custom RAL farger for å matche restaurantens interiør, så har de oppnådd utrolige resultater som nesten ikke kan sammenlignes med noe annet.

 

Restauranten har muligheten til å spille nedtonet bakgrunnsmusikk på dagtid og samtidig kunne ønske velkommen "live band" konsert på kvelden. Og dette uten å kompromisse med arkitektenes visjoner om restauranten.

 

"Vi er virkelig fornøyde med dette resultatet. K-Array og First Audio har overgått våre forventninger når det kommer til installasjon og utførelse. Vi har mestret å få til et fantastisk lydbilde med minimal visuell påvirkning" sier prosjektleder Freddy Johansen.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

 


     

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.