Enorm lyd til partybussen

High-end installasjon med stor suksess

 

Rubuss / Drøbak lyd og lys har mange års erfaring med utleie av busser til små og store arrangementer. De bygger også om og innreder russebusser til den store festen i mai måned. Her er det mange krav som må fylles. "Det er viktig at man får en stor men ren lyd. Det er ikke alle som hører forskjell, men vi som arbeider med lyd til daglig hører merkbar forskjell på ulike anlegg. Dette må vi være oppmerksom grunnet risiko for hørselskader med mer. Det som vi også ser etter er at selve høyttalerutstyret ikke er for stort og tungt. Vi bygger dette inn slik at alle  høyttalerne blir usynlige. K-Array oppfyller alle disse kravene." sier prosjektleder Magnus Olsen.

 

I deres egen VIP utleiebuss har de bygget inn K-Array KRX402, tre topper og 2 subber. Dette systemet består av KX12 line array elementer med KMT21 basselementer. "Denne bussen er av de mest populære, omtrent alltid utleid og lyden er helt rå!" kommenterer den engasjerte prosjektlederen.

 

I en av russebussene som gjøres klar for årets russefeiring er et oppdrag fra Gjøvikrussen. "Russen er egentlig helt gale når de ønsker et så high-end system inn i sin partybuss, men så får de den beste lyden også" forteller Magnus. Her er det bygget inn KR402. 4 topper og 2 subber. To av toppene installert horisontalt bakerst i bussen og to helt foran. Subbene er installert på siden på midten og alt er bygget inn, usynlig for noen å se noe som ligner på høyttalere. Man kan bare sette seg ned og kjenne den enorme lyden formelig vibrere i seter og karroseri.   

 

"Vi er kjempegodt fornøyd med K-Array og First Audio som leverandør. Vi får alltid god service med dyktige fagfolk. Det er spennende å tilby et så high-end og godt lydmerke til folk som simpelthen "MÅ" ha stor og ren lyd. Som en av de få i Norge har vi også utleie av K-Array til ulike arrangementer. Grunnen er at det er svært brukervennlig og veldig viktig: ikke stort og tungt å transportere" avslutter Magnus Olsen i Rubuss / Drøbak lyd og lys.
 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

Bilde øverst: Magnus Olsen og Harald Ottestad i Rubuss / Drøbak lyd og lys

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

VIP og russebuss

 

Russebuss

 

 

VIP buss

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.