Høyskolen Kristiania, Oslo

Vanskelig akustikk med optimal løsning.


"Dette ble veldig bra og vi er kjempegodt fornøyd med prosjektet" sier prosjektleder Cathrine Hansen hos forhandler og installatør Bravo AV. De har hatt en vellykket installasjon av LED skjerm og lydanlegg på Høyskolen Kristiania

 

Det har vært en utfordrende oppgave da flerburksrommet er en ombygget bakgård med et høyt glasstak. Dessuten er denne gamle bakgården fra 1860 fredet så det var ikke lov å installere noe på veggene. Det har også vært vanskelig å finne høyttalere som dekker hele rommet med en jevn lyd, både for vanlig tale ved forelesninger eller med musikk på mer feststemte aktiviteter. 

 

Valget falt på 4x2.5m LED-skjerm fra SNOW med en pixel pitch på 2.6mm, 4 stk K-Array KP102 line-array høyttalere, 2 stk KMT18 aktive subwoofere samt et Sennheiser trådløst mikrofonsystem. Alt levert av First Audio. Resultatet har blitt svært bra. Skjermen er perfekt. Løpende informasjon til studentene er godt leselig og brukes i tillegg for presentasjoner, film og andre fremvisninger.

 

Akustikkutfordringen er løst best mulig med lydsystemet fra K-Array. Nå bærer lyden fint over hele rommet uten uønskede refleksjoner og etterklang.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

 

 

 

 

 

-

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.