Magisk på Hotel Bristol

Hotel Bristol har bygget kanskje Norges fineste bankettsal "Bristol Hall" med to LED-vegger, lyd og belysning med wow faktor! 

"Utfordringen med dette prosjektet var at det er et ærverdig hotell med mye historie. Her måtte vi finne løsningen som ikke var for dominerende, samtidig som at de skulle få en mest mulig rider-vennlig løsning for alle typer eventer. Her kan hotellet og kundene deres spare mye på å ha alt integrert. Her vil da eksterne slippe å ha med eget utstyr." sier prosjektleder hos Presentations Data Eivind Vierli. 

 

Han fortsetter: "I prosess med First Audio ga vi løsningsforslag på belysning fra Snow og Martin. For å få mest mulig ut av løsningen med de midlene vi hadde til rådighet gikk vi med Snow. Det har fungert veldig bra. Dette er også tilbakemeldingene fra innleide lysteknikere."

 

Løsningen ble 12stk Snow Frost Q12 Wash, 24stk Snow Frost Q7 Wash, 20stk Snow Frost Hybrid, 12stk SnowBAT Pro Quad 9, 3stk SnowPAR Zoom Quad 12 og 8stk SnowARC miniBar Tri 12. Alt med trådløs DMX løsning og styring fra veggpanel.

 

Ledelsen ved Hotel Bristol ble veldig fornøyd med løsningen som er levert. Her er det preinstallert lysscenarioer i Crestron panel. Dette gjør at det er enkelt for hotellet å bruke systemet. Kunden investerte også et MA lysbord som benyttes av innleide lysteknikere ved større eventer. 

 

"Bakgrunnen for at det ble så mye lys i denne salen er at kunden ønsket å skape en opplvelsesbankett. Gjestene blir da med på en reise under hele banketten hvor stemningen i salen utvikler seg i løpet av kvelden." forklarer Eivind Vierli.


"Resultatet ble helt magisk. Med profesjonell belysning fra Frost serien til Snow kunne man lyssette bankettsalen med skreddersøm. Takk til First Audio for godt samarbeid på løsning til den nye bankettsalen." avslutter en meget godt fornøyd prosjektleder i Presentations Data.

 

 

Snow Professional Lighting

 

Snow Professional Lighting

 

Flere kundecaser

 

 

 

 

Opplevelsesbankett med Snow

 

Stemningen forandrer seg under hele kvelden

 

Helt magisk!

Video/Foto: Presentations Data

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.