Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker Pioneer Professional Audio XY-2 Mid-Hight speaker

Pioneer Professional Audio XY-2

Mid-Hight speaker

Varenr: XY-2
29 997,-eks mva.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

XY-2-høyttaleren er den midtre høye delen av XY-3B. XY-2 er designet spesielt for storskala arenaer og stadioner, og kan brukes til PA-applikasjoner, som en DJ-monitorsmonitor eller som en utfylling i en XY-3B-klyngeinnstilling.

Støpt Bi-horn
Den 8-tommers mellomdistansedriveren og 1-tommers kompresjonsdriveren er festet til den integrerte bølgelederen med deres dybder perfekt justert for å minimere forskjellen på fysisk avstand og redusere kansellering rundt kryssfrekvensen. Dette unike Bi-hornet kombinerer midtre og høye frekvenser i en dyp posisjon inne i bølgelederen, og forbedrer blandingen av lydene sammenlignet med ytelsen til en konvensjonell separert hornstruktur. Bølgelederens buede form kontrollerer spredningen perfekt ved 50 grader horisontalt og 35 grader vertikalt, og gir naturlig lyd med høy SPL i det målrettede området, mens det reduserer lydtrykket utenfor dette området.

 

 

X-fase system med gull X-Phase plugg
Avlysning av førerkegler er minimert takket være Pioneer Pro Audio sitt X-Phase-system. Den konvekse formen tvinger lydbølger til små spalter som er ordnet i en vifteform, slik at alle lydbølger kan gå ut i perfekt fasefase. Lydbølgene tvinges over toppen og bunnen av X-fasepluggen, og gir høyere SPL og større lydprojeksjon over lange avstander.

 

Specification of XY-2

Type2WAY mid-high loudspeaker
EnclosurePolyurethane
DriversMF:8-inch neodymium cone driver
HF:1-inch exit neodymium compression driver
Frequency Response170 Hz~17 kHz
Sensitivity107 dB
Power handling200 W(RMS), 400 W(Program)
Max SPL130 dB(cont.), 136 dB(peak)
TerminalsspeakON® NL4 x 2
Impedance8 O
Dimension (W×H×D)480 mm x 480 mm x 376 mm
Weight13.5kg

 

Teknisk info

 

Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.