Audac NWP220 Dante™/AES67, 2 x XLR + BT (4 CH) Audac NWP220 Dante™/AES67, 2 x XLR + BT (4 CH) Audac NWP220 Dante™/AES67, 2 x XLR + BT (4 CH)

Audac NWP220

Dante™/AES67, 2 x XLR + BT (4 CH)

Varenr: NWP220
8 327,-eks mva.
Farge
Sort
Sort
Hvit
Hvit
BeskrivelseTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

NWP220 er et Dante™/AES67 nettverkstilkoblet lydinngangspanel, med to XLR-inngangskontakter og en integrert Bluetooth-mottaker, som kan brukes til å overføre lydsignaler i et Dante™-lydnettverk.

Lydinngangene kan byttes mellom lydsignaler på linjenivå og mikrofonnivå, og fantomstrøm (+48 V DC) kan tilføres XLR-inngangskontaktene for å drive kondensatormikrofoner. Ulike ytterligere integrerte DSP-funksjoner som EQ, automatisk forsterkningskontroll og andre enhetsinnstillinger kan konfigureres gjennom AUDAC Touch™.

Den IP-baserte kommunikasjonen gjør den fremtidssikker samtidig som den er bakoverkompatibel med mange eksisterende produkter. Takket være det begrensede PoE-strømforbruket er NWP220 kompatibel med alle PoE-nettverksbaserte installasjoner.

Foruten det elegante designet er frontpanelet ferdig med fingeravtrykksbestandig glass av høy kvalitet. Veggpanelene er kompatible med standard EU-stil i veggbokser, noe som gjør veggpanelet til den ideelle løsningen for solide og hule vegger. Svarte og hvite fargealternativer er tilgjengelige for å blande seg inn i ethvert design.


Høydepunkter:

  • 2 x XLR-innganger
  • Integrert Bluetooth-mottaker
  • Intern miksing og DSP-behandling
  • 4-kanals Dante™/AES67
Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.