Audac APC100, Konfigurasjon og kontroll

Universal kontrollenhet for audac

Varenr: APC100
2 996,-eks mva.
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

APC100 er en konfigurasjon og styreenhet som kan brukes i kombinasjon med en bred variasjon av "smarte" AUDAC enheter, som strekker seg fra matrisesystemer og miksere til paging konsoller og veggpaneler.


Den har forskjellige typer kommunikasjonsporter, for eksempel TCP / IP, RS-232 og RS-485. På denne måten kan den kommunisere med hver "smart" enhet som er tilkoblet i din installasjon og etablere «the missing link» mellom dem.


Dette gjør installasjons livet enklere og tidsbesparende. Komplekse systemkonfigurasjoner og oppdateringer kan gjøres på et øyeblikk, så vel som back-ups og duplikater. Spesifikke filer som tale-fil meldinger og skjermsparere kan lastes opp uten å kreve noe mer enn APC100 og en datamaskin. En intern sanntidsklokke kan synkronisere tidsstyrte hendelser i eksterne enheter. (Når synkronisert med internett tidsserver)


«AUDAC System Manager» programmet lar brukeren styre og kontrollere APC100 funksjoner sammen med full konfigurasjons funksjonalitet for "smarte" tilkoblede enheter. (Gjennom TCP / IP, RS-232 eller RS-485)


I tillegg kan den også brukes som en standard gateway som mottar seriekommunikasjon og konvertere til TCP / IP-format, og omvendt. Dette tillater systemintegrasjon for enheter som lyd- kilder og effektforsterkere uten integrerte nettverksfunksjonalitet i ditt automatiserte oppsett.

Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.