Montasjeveggens størrelse var allerede definert til en gitt størrelse og Ruter ønsket å utnytte plassen i størst mulig grad for visningen. Installasjonen måtte ha høy driftstid, kunne drift-overvåkes og være servicevennlig. Den generelle titteavstanden ble definert til 4-10 meter og det ble også konkludert med at lysstyrken på skjermflaten måtte være over 800 cd/m2 for å håndtere utfordrende lysforhold på installasjonssted.

 

Ruter sin leverandør Intility ved prosjektleder Marius Fohrn Markussen beskriver følgende:

 

Ledcon ble valgt på bakgrunn av First Audios anbefaling. Ledcons portefølje innehold produkter som hadde tilstrekkelig lysstyrke og pixel pitch for formålet samt at det dekket de behov som gjaldt servicevennlighet og drift-overvåkning. Tilgang på reservedeler, levetid og produktgaranti var også avgjørende for valget. Et annet viktig element var norsk tilstedeværelsen av ressurspersoner for produktet, noe First Audio kunne skilte med.

 

Vi betrakter First Audio som en solid leverandør som har full kontroll på kvaliteten til produktene de fører. First Audios tidligere leverte DNB-prosjekt gjorde oss oppmerksom på First Audio som leverandør av dette segmentet av skjermflater. På bakgrunn av dette, i tillegg til anbefalinger fra andre integratorer, var vi trygge på å velge First Audio som leverandør til dette prosjektet. 

 

Ruter er fornøyd med installasjonen og hva den har tilført deres nyeste stasjon av både teknisk- og estetisk verdi. De er også godt fornøyd med kvaliteten på produktene og at skjermen har så godt som ingen nedetid etter snart to års driftstid.

Dette prosjektet ble en førstereis for oss hva gjelder LED-veggløsninger og det var dermed svært viktig at vi kunne lene oss på leverandørens tekniske ekspertise. Dette ble i aller høyeste grad innfridd og First Audio var 100% involvert, ikke bare under planlegging og design av skjermvegg og oppheng, men også under montasje og kalibrering. Dette gjorde at prosjektet gikk som på skinner og ble en suksesshistorie i et prosjekt med «stor fallhøyde». Vi ser fram til neste prosjekt med First Audio på laget konkluderer Marius Fohrn Markussen i Intility.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

Ledcon

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

 

Alle bilder: Intility AS

 

 

 

 

 

-

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.