A&H SQ-7-X Digital Mixer

32mic/line 16mix 4fx

Varenr: 110725
45 991,-eks mva.
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

48 channel / 36 bus digital mixer
SQ-7 er SQ-seriens flaggskipp med hele 33 fadere og, som de øvrige modellene i serien, sitter en miniatyrisert utgave av Allen & Heaths banebrytende 96kHz XCVI FPGA motor i hjertet av mikseren. SQ-7 er skapt for å utmerke seg i krevende scenario som AV, corporate event, live-produksjoner och kirker, og tilbyr enestående lydkvalitet med høy oppløsning samt en ultra-lav latency på <0,7ms. Mikseren har 32 eksepsjonelt gode innbygde mikrofonforforsterkere, pluss 8 stereo-FX-motorer med dedikerte stereo returkanaler samt tilgang til det kjente RackExtra FX-biblioteket. SQ7 er et naturlig valg som monitormixer og tilbyr 12 stereomixer (konfigurerbare som grupper eller aux), mens automikseren gjør den ti et utmerket valg for konferanser, paneldiskusjoner m.m.

Alt du trenger tilgang til er kun et trykk unna på dedikert knapp, alle funksjoner er tilgjenglig på overflaten, ingen blaing i menyer. Dette betyr at du kan kan bruke øynene på det som skjer på scenen som igjen fører til at du mikser med ørene ikke med øynene.  

Dedikert "superstrip" for umiddelbare justeringer av essensielle parametre. Alle fire eq bånd (egen pot for frekvens, q faktor og gain hvor hvert bånd), pot for hi pass, pot for compressor threshold, pot for gate theshold og av og på knapp for hvert ledd, sekundære parametre er også umiddelbart tilgjenlige med ett trykk på berøringsskjermen og justeringspot. Select en kanal og vri i vei!

Mikseren har total recall på alle faderbanks og forforsterkerene samt omfattende scenelagring med safefunksjoner og parameterfilter pr scene.

Forforsterkerene er padløse og har innebygd zero-crossing detection.

Fargesterk berøringsskjerm, omfattende fjernkontroll på ipad, direkte 18 spors eller stereo eller kombinasjon innspilling/avspilling på usb pinne, 32 spors innspilling/avspilling via usb til mac uten driver eller på PC med asio driver, motoriserte fadere, minijackinngang på overflaten til stereokanal nr 3.

Ipad softwaren er utrolig bra og gir deg blant annet en metering skjerm der nivå på alle innganger og mastere vises samtidig med en stor RTA (frekvensanalysator) som til en hver tid viser spektrum for valgte pfl kilde. 3 custom layers kan bygges i tillegg til standard layers. Custom layer kan inneholde alle kanaltyper i tillegg til softkeys. Effekter kan redigeres fra Ipad.

Mikserene er utrustet med alle mono innganger i både XLR og TRS format og alle Miks, Gruppe og Matrise utganger lokalt i XLR format og har i tillegg dSnake utgang kompatibel med audiorack fra AR serien (8 inn/4 ut eller 24 inn/12 ut) samt den nye robuste audiorack AB168 (16 inn/8 ut) og ME-1 personal mixing system. På baksiden fins det også AES/EBU ut, 2 trk og Stereo Alt ut på balansert TRS, dedikert talkback inngang, USB B og to stereo innganger på TRS. På overflaten er stereo minijack inngang og USB A.

Alle mikserene har fire stereo effekt motorer med alogritmer som er arvet direkte fra Ilive og GLD serien og fire stereo effekt returer med 4 bånds parametrisk EQ.

På QU mikserene er faderene til alle mono inngangene tilgjenglig samtidig på overflaten. I tillegg er det et lag med alle mix mastere og alle stereo inngangene og et lag til custom oppsett.

Mikseren har omfattende midi implementering og kan brukes til å styre opptak og avspilling samt kanaler på din DAW. 

Det går selvsagt an å velge en kombinasjon av forskjellige kilder på kanalene - lokale inputs, dSNAKE og usbspor fra enten minnebrikke eller USB inn fra f.eks mac.

Farget led indikerer hvilket av de tre 3 tilgjengelige lagene en jobber i.

Dedikerte mix-knapper på høyre side gjør at du har umiddelbar tilgang til sends on fader på alle monokanalene samtidig, deilig!

Den nye Automatic Mic Mixer (AMM) funksjonen hjelper teknikeren med å håndtere nivåene på flerfoldige mik-innganger, silk at hver talers innlegg blir hørt, men med prioritetsinnstillinger for å etablere fortrinnsnivå. AMM er svært hendig i bruksområder aom konferanser, møter og paneler der en rekke mikrofonkanaler er åpne samtidig og bidrar til å redusere bakgrunnsstøy samt minimalisere risikoen for rundgang.??Et nytt spectrogram verktøy tilføyer en hurtig og visuell hjelpemiddel for å peile inn problem-frekvenser og dermed gjøre jobben med å eliminere feedback 

Teknisk info
 • 96kHz FPGA processing
 • 48 Input Channels
 • DEEP Processing ready
 • 17 Faders / 6 Layers
 • 12 Stereo mixes + LR
 • 3 Stereo Matrix
 • 8 Stereo FX Engines + dedicated returns
 • 7” capacitive touchscreen
 • SLink port for remote audio / expansion
 • 64ch I/O Port for audio networking
 • 32×32 USB audio interface
 • SQ-Drive direct recording to USB
 • AES output
 • Chromatic channel metering
 • Integrated LED illumination
 • Dedicated physical controls
 • 8 Assignable SoftKeys
 • Channel LCD displays
 • 19” rack mountable
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.