Xilica Solaro FR1 Frame

1U Modular, User-Configurable DSP

Varenr: FR1-Frame
18 994,-eks mva.
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Solaro FR1 ble designet fra grunnen for å tilby uslåelig kraft og ytelse, uten å koste skjorta. Fra sin ultra-kraftige dual core-prosessor, ny generasjon Linux®-operativsystem og det er enkelt å konfigurere et rammeverk med åpen arkitektur, til de 16 individuelle feltutskiftbare kortsporene - Solaro FR1 er designet for å tillate integratorer, spesifikasjoner og sluttbrukeren har ubegrenset kreativitet.

 

Si hei til din nye beste venn.

Denne prosessoren er laget for å fjerne utfordringene med å spesifisere og installere digitale signalbehandlingsprodukter. Enkel I/O-telling med Solaro: bare velg hvilken som helst av de tilgjengelige analoge kortene, Dante ™, AES / EBU, AEC og GPIO-kort, og skyv det inn i de bakre kortsporene. Ingen ledninger, skrutrekkere eller rotete tilkoblinger.

 

Solaro Series I/O-opsjonskort er tilgjengelige i 2-kanals analog lyd inn, 2-kanals analog lydutgang, 2-kanals AES/EBU digital lyd, 4-kanals GPIO og AEC tilgjengelig med lave latenser på 250ms (åtte kanaler) og 100ms (16 kanaler), med aktivering av funksjonstaster. En brukerinstallerbar bakmodul er tilgjengelig for å gi legendariske Dante-nettverkslyd, og åpner opp 64 × 64 Dante-kanaler som kan sende lyd mellom over 1500 Dante-aktiverte produkter fra mer enn 400 produsenter.

Hvis du trenger mer enn 16 kortspor for å fullføre det ideelle systemet ditt, kan du legge til en helt ny Solaro XIO-utvidelsesenhet, bygget på samme modulære rammeverk, og bruke de samme I/O-alternativkortene.

Bryter med normen.

Solaro Series lar integratorer og spesifikasjoner ignorere produsentens oppsett på I/O-kombinasjoner og i stedet fokusere på nøyaktig hva som er riktig for prosjektet deres, uten dyre funksjonaliteter. I tillegg fungerer Solaro FR1 som en unik futureproof-installasjon som er kostnads-effektiv - dersom kravene endres i fremtiden, kan de uskiftbare kort endres for en annen konfigurasjon, eller ny I/O-alternativ kan legges til, enten gjennom ubrukte kortspor, eller gjennom tillegg av et XIO-utvidelsesprodukt.

 

Er den lyden live, eller er det bare Solaro?

Som et stolt medlem av Xilica-prosessorfamilien, kan Solaro skryte av den samme studiolydkvaliteten som har vært til stede siden oppstarten. Preamps av høy kvalitet, valgbare samplingshastigheter på 48 kHz eller 96 kHz og avanserte lydverktøy som FIR-filtre, gjør Solaro FR1 til et suverent valg for applikasjoner som krever lydkvalitet med høy kvalitet, spesielt når de er parret med sin 40-bits flytende punktprosessor. I tillegg er det enkelt å kontrollere den upåklagelige lyden - med Xilica XTouch ™ berøringsskjermer i med hel glassflate, gratis iOS- og Android-apper, PC/Mac og tredjepartskontrollere som Crestron® & Extron®.

Vi leker fint med andre.

Xilica Designer®, vår programmeringsprogramvare, innlemmer tredjeparts produkter med enkelhet. Tredjeparts Dante-enhetsprogrammering er enkel, med innebygd integrert integrasjon med produkter fra Powersoft, Bose, Yamaha, Sanyo, NEC, RCF og Adamson, for bare å nevne noen. Hvis det foretrukne Dante-merket ditt ikke er oppført, kan du ganske enkelt slippe inn Generic Dante Device-modulen for å få alt sammen på et øyeblikk. Det er ikke behov for Dante Controller, da Xilica Designer har mange av funksjonene sine inn i programmeringsvinduet. Endelig lar Enhanced Third-Party Control fagfolk kontrollere alt de har kontrollstrengen for -fra persienner, vinduer og dører, til HVAC og til og med DMX-belysning. Mange ledende integratorer bruker Xilica Designer som basen de konfigurerer et helt AV-nettverk fra - og vi klandrer ikke dem.

Solaro FR1 er ikke kompatibel med gamle Touch SM7- eller Mini Series-kontroller, og det anbefales heller ikke å utvikle et nettverkssystem med både FR1 og Neutrino-produkter.

Teknisk info

Benefits

  • Ultra high-performance, dual-core Linux processor with capacitive touch controls and a front-panel OLED display.
  • 16 user-configured card slots, with ultimate flexibility to mix and match I/O options for every installation.
  • Wide range of I/O options including analog input/output, AES/EBU, GPIO, Dante, and AEC — with a maximum of 32 audio channels and 64 GPIO channels in the FR1 chassis.
  • Supreme audio quality with selectable 48/96kHz sampling, a 40-bit floating point processor, and premium grade mic pre-amps.
  • Exceptionally easy to control, through PC/Mac, Xilica XTouch touch surfaces, complimentary iOS & Android apps, and third-party controllers from brands such as Crestron & Extron.
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.