Forsvarsmuseet

Forsvarsmuseet – god lyd til utstillingsmontere

Til den  faste utstilling om forsvarets  ”100 utenlandsoppdrag” i Forsvarsmuseet har vår forhandler Audioteknikk AS levert KT-20 høyttalere fra  K-array.

 

Utstillingen forteller historien om Forsvarets internasjonale operasjoner og består av tablåer fra ulike operasjoner opp gjennom årene. Her bruker man gjenstander som gamle observasjonstårn, og annet utstyr som er blitt benyttet under operasjonene og kombinerer dette med presentasjoner i multimediale montere med lyd, tekst og video for å gi et levende bilde av livet til soldatene på de ulike operasjonene. Montrenes vegger er grønnmalte containere.

 

Over montrene i museet er det montert KT-20. KT-20 er en passiv ”mikrohøyttaler”  som er utviklet for å levere lyd til et lite og definert område. Den lille høyttaleren som passer inn i en håndflate kan levere utrolige 107 dB, måler bare 6,4 cm i diameter og er 9,3 cm lang. Denne høyttaleren er ideell for faste installasjoner i museer, restauranter og andre steder der en ønsker god lyd fra en høyttaler som knapt er synlig. KT-20 leveres både for tak og veggmontering.

 

Eirik Jahre hos Audioteknikk –  hvorfor falt valget på KT-20 fra K-array da du skulle levere dette oppdraget til Forsvarsmuseet?

”Jeg arbeider mye med installasjon av lydutstyr til utstillinger og museer. KT-20 gir fin og definert lyd som gjør det lett å høre det som blir sagt og den kaster ikke lyden overalt. Den er velegnet til formål der høyttalerne skal gli usett inn i sammenhenger der konvensjonelle høyttalere ikke passer inn.”

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.