Sekkefabrikken Kulturhus, Slemmestad

Stor bredde på arrangementer og akustikk var utfordrende lydmessig. K-array ble løsningen.

 

Sekkefabrikken Kulturhus er et ombygd fabrikklokale sentralt beliggende i Slemmestad Sentrum og fungerer i dag som et offisielt kulturelt sentrum. Huset har 2 scener og har ulike arrangementer året rundt. Alt fra barneteater, jazzcafe, større konserter, foredrag og private tilstelninger.


Grunnet utfordrende akustikk i de gamle fabrikklokalene og stor bredde på arrangementene var kravet til optimal lyd høyere enn vanlig.

 

Den lille scenen brukes hovedsakelig for små arrangementer, perfekt eksempel er akustisk og jazzcafe. Her ble løsningen K-array 4stk KX12 line array høyttalere og 2stk KMT21  basselementer. 


«Jazz krever noe helt spesielt og dette lydsystemet leverer helt top-notch. Akkurat det jeg ønsket meg» sier den meget musikalske og mangeårig lydtekniker på Sekkefabrikken Øistein Rian.

 

På hovedscenen er det 5stk KH2 slanke line array høyttalere på hver side av scenen og 2stk KS5 21" kraftige basselementer fra K-array Concert Series innebygget i scenefronten. 6 meter bøyelig Anakonda høyttalerslange ble valgt som perfekt «front fill». På mezzaninen er det 2stk KP102 søylehøyttalere montert på sideveggene for ekstra påfyll av lyd ved inngang og barområde. I tillegg er det 6stk KF12 scenemonitorere, alt koblet til KA24 og KA84 forsterkere. Innkjøpet bestod også av Yamaha PA-miksebord og Caymon rackskap, alt levert av First Audio AS.

 

Selv om lokale har en utfordrende arkitektur er lyden nå velbalansert og når jevnt ut i hele rommet som har et potensiale på 850-1000 gjester. 

 

«Det har overgått våre forventninger. Vi har hatt mange store artister her og lydkvaliteten er helt fantastisk! First Audio har stor kunnskap, gir gode råd og er behjelpelig med å løse tekniske utfordringer og har ved flere anledninger skaffet utstyr som andre firmaer ikke kan levere. Vi kan trygt anbefale First Audio og K-array til andre kulturarenaer.»  konkluderer Peter Albers, Produksjonsansvarlig på Sekkefabrikken Kulturhus som feiret 10-årsjubileum i fjor.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

Lille scenen perfekt for akustisk og jazzcafe

 

KX12

 

Hovedscenen

 

Concert Series fra K-array

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.