Glass Grill & Bar

God lyd ved elvebredden

 

Glass Grill og Bar som ligger ved Drammenselva er et moderne utested med en iøynefallende arkitektur. Bygget er i glass og ligger vakkert til ved elva. De store glassveggene stiller imidlertid spesielle krav til hvordan et lydanlegget kan utformes for å ikke bryte stilen og samtidig gi god lyd.

 

Til løsningen ble det brukt 3 stk Audac PX115MK2, 1 stk Audac SX418 og 6 stk Audac PX108 8 sammen med 1 stk Audac SX408. I tillegg ble det installert et omfattende rack for lydstyring bestående av Audac-forsterkere og lydprosessering fra Xilica. Anlegget er satt opp for å levere bakgrunnsmusikk i god kvalitet på dagtid mens det i helgene blir brukt til å levere lyd når restauranten gjøres om til nattklubb. I tillegg er det installert et komplett DJ-oppsett.

 

Høyttalerne er plassert slik at de sjenerer spisegjestene minst mulig samtidig som de gir god lyd i områdene som skal ha det.


Subwooferne er integrert inn i de spesialtilpassete møblene, noe som gjøre at de høres godt uten å sees. DJ-pulten ble skjult inne i et vitrineskap med bokhyller rundt seg og tas kun frem ved behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt fremtidige lydprosjekt.

 

 

Klikk her for flere kundecaser

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.